тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

Заявка на бронювання

Необхідні документи


Раннє бронювання до -20%


Автобус зі Львова. Раннє бронювання 2019

з 26.05.19 до 02.10.19
з 29.05.19 до 05.10.19

Екскурсійні тури

Травневі свята в Чорногорії 26.04

Хіти продажу сезону



Чорногорія

Екскурсії
Корисна інформація

Курорти та готелі

Будва
Бечічі
Рафаіловічі
Святий Стефан
Тіват
Пржно
Петровац
Сутоморе
Герцег Нові
Котор
Ульцинь
Бар
Ігало


Untitled Document

Відповідальні менеджери


Віра Подольська

SKYPE: vira_meest-tour
vira@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Необхідні документи для поїздки в Чорногорію літаком
(в'їзд в країну для громадян України, Росії безвізовий)
- закордонний паспорт старого зразка або біометричний паспорт.


Для поїздки в Чорногорію автобусом, власним авто оформляється болгарська віза (мульти) АБО транзитна румунська віза.

Для власників біометричних паспортів жодної візи не потрібно!

Перелік документів для оформлення болгарської візи:

(вартість 45є - дорослі, 10є - діти, студенти до 21р., пенсіонери)

Закордонний паспорт (термін дії паспорта повинен бути щонайменше до березня-квітня 2017 року)

Кольорові фотографії 2 шт. (як на Шенгенську візу: 3,5х4,5 см, зроблені на білому фоні, чіткі, 80 % повинно займати обличчя)

-  анкетні дані

- Для дітей: копія свідоцтва про народження, кольорові фотографії 2 шт., для дітей, що подорожують з одним  дорослим - копія нотаріального дозволу від батька/матері (з собою на час поїздки ОБОВ’ЯЗКОВО мати оригінал), 

Для студентів до 21 року: копія студентського квитка або оригінал довідки з місця навчання

Для пенсіонерів будь-якого віку - копія пенсійного посвідчення

- Копія свідоцтва про одруження (обов'язковий документ для одружених!)

Останній термін прийому документів за 10 днів до виїзду

 

Перелік документів для оформлення транзитної румунської візи:

Консульський збір 50 USD; діти та студенти віком до 18 р., пенсіонери - 10 USD.

-  анкетні дані

- закордонний паспорт (термін дії паспорту має бути 6 міс. до дати повернення, має бути 2 чисті сторінки!);

- копії сторінок внутрішнього паспорту (всі сторінки, де є записи);

- копія 1-ої сторінки закордонного паспорта та копії шенгенських віз, виданих за останні 3 роки;

- 2 нові кольорові фото 3.5х 4.5 см (на вписаних дітей також), обов’язково на білому фоні, щоб лице займало 60-80% фото. Не скановані!;

- довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми та підписами директора і головного бухгалтера та із фразою, що на час поїздки зберігається робоче місце та оклад. 

- довідка з банку про наявність рахунку із вказанням залишку коштів на ньому (рекомендована сума залишку 8-10 тис. грн) Довідки ПРО РУХ КОШТІВ НЕ ПОТРІБНО !!!

для студентів: довідка з місця навчання, копія студентського квитка.

для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення, довідка з Пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 міс. 

для приватних підприємців: копія свідоцтва про реєстрацію ПП., оригінал довідки про доходи за останній звітний період (з податкової інспекції), довідка з банку про рух коштів

для дітей: копія свідоцтва про народження, довідка з місця навчання 

- для непрацюючих: Довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів на ньому. (Рекомендована сума залишку 5-8 тис.грн). Якщо нема довідки з банку, тоді: нотаріальна заява про спонсортсво когось з близьких родичів+ довідка з місця роботи на бланку фірми з розбивкою заробітної плати за останні 6 міс., з вказанням всіх реквізитів фірми, посади та розміру окладу, завірена мокрою печаткою фірми + довідка з банку про наявність рахунку та залишку коштів на ньому + документ, що підтверджує ступінь спорідненості родинних зв'язків.

- документи на автомобіль: копія Зеленої карти, копія тех. паспорта автомобіля, копія прав водія

Останній термін прийому документів – за 10-14 днів до виїзду.

 


https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

https://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/partners2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/hot2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/minimal2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 18.12.2018
           1€=32,83 грн.
           1$=29,09 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії