тел./факс:(032)297-08-52
(067) 21-699-00
(093) 00-699-00
(050) 45-699-00

jquery sliders

 

Румунія

Екскурсії

Загадковий вікенд в Румунії

Абонементи

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ

Untitled Document

Відповідальний менеджер по екскурсійних турах


Юлія Ольхович

SKYPE: yulia.olkhovych
tour3@meest-tour.com.ua

 

м.Львів, 79005
проспект Шевченка, 34
office@meest-tour.com.ua
тел./факс (032) 297-08-52
                (067) 216-99-00
                (093) 006-99-00
                (050) 456-99-00


ліц. АГ №580895 від 16.03.12

Документи, які необхідні для подачі в Консульство Румунії:

УВАГА! Румунія не входить до країн Шенгенської Угоди.

Документи, необхідні для відкриття румунської візи:
 
Шановні туристи, для замовлення туру просимо мати при собі ЗАКОРДОННИЙ ПАСПОРТ та УКРАЇНСЬКИЙ ПАСПОРТ,  або копії цих документів.

ДЛЯ ДОРОСЛИХ:

1. Закордонний паспорт
 
ВИМОГИ ДО ЗАКОРДОННОГО ПАСПОРТА:
АКУРАТНИЙ, термін дії не менше, ніж 120 днів на момент повернення з туру, з наявністю вільного розвороту або двох чистих сторінок для візи.
Якщо в туриста ДВА закордонних паспорта, потрібно подати ОБИДВА в оригіналі (навіть якщо в одного з них вже закінчився термін дії).
Фотографія в паспорті повинна максимально співпадати з зовнішнім виглядом туриста на даний момент. Якщо людина кардинально змінила імідж (сильно схудла чи поправилась, блондинка з білим волоссям стала брюнеткою з коротким, чоловік з вусами і бородою зголив бороду і вуса) необхідно на сторінці Особливі відмітки вклеїти та завірити в ВВІРі нове фото.

В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ:
Продовжені паспорти
Паспорти з відклеєними чи підклеєними фотографіями
Паспорти, залиті рідиною

2. Анкета туриста (прикріплена анкета та розписка)

3. 2 кольорові фотографії

ВИМОГИ ДО ФОТОГРАФІЙ:
а) Розмір 3,5 x 4,5 см, кольорові, без овалів чи кутиків, без печаток, чисті та не пом’яті, чисто білий фон, глянцеві.
б) Зображення заявника повинно відповідати його сучасному зовнішньому вигляду, без ретушування чи іншого способу корегування.
в) Чітко показано обличчя (очі, брови, вуха, ніс, підборіддя з обох сторін), маківка голови, верхня частина плечей. Під час фотографування потрібно дивитись прямо в об’єктив, вираз обличчя нейтральний, рот закритий, волосся не повинно закривати частини обличчя.
г) Відстань від маківки до підборіддя повинна бути строго від 3 до 3,5 см (оптимально: 3,2-3,3 см), від голови (маківки) до верхнього краю фотографії – мінімально 2 мм,  так, щоб лице займало 70-80% фотографії.
д) Зображення чітке, не надто темне чи світле, контраст середній. Фотографія надрукована на фотопапері, якість друку – висока.
е) У випадку, якщо людина носить окуляри – додаткові вимоги: скло незатемнене і без відблисків, оправа не повинна закривати жодної частини ока.
є) У випадку, якщо людина носить релігійний головний убір – додаткові вимоги: підборіддя, лоб та обидві щоки повинні бути добре видні, на лиці не повинно бути тіней від головного убору.
ВАЖЛИВО!!! Фотографії дітей, котрим виповнилось 5 років, повинні бути вклеєні в закордонні паспорти батьків або діти повинні мати власний проїзний документ.

4. Копія сторінок внутрішнього паспорта та ідентифікаційного коду.
 
ВИМОГИ ДО КОПІЙ ВНУТРІШНЬОГО ПАСПОРТА:
Надаються копії ВСІХ сторінок паспорта. Всі копії повинні бути чіткими, не затемненими, без чорних смуг чи інших дефектів, пов’язаних з роботою принтера чи ксерокса. Обов’язково повинно бути чітко видно прописку. Якщо прописку видно нечітко, обов’язково просимо надавати ОРИГІНАЛ довідки з ЖЕКу про місце прописки.

5. Копія свідоцтва про народження (до моменту отримання українського паспорта, а також для жінок, котрі змінювали прізвище у зв’язку з одруженням тощо).

6. Копія свідоцтва про шлюб/розірвання шлюбу.

7. Копія трудової книжки всіх заповнених сторінок, ВСІ сторінки завірені мокрою печаткою підприємства.

8. Довідка з місця роботи.
Оригінал довідки з роботи, оформлений на фірмовому бланку підприємства з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців.
 
ВИМОГИ КОНСУЛЬСТВА ДО ДОВІДКИ:
Довідка обов’язково  повинна містити вихідний номер, дату видання та реквізити: адресу, телефон підприємства.
В довідці обов’язково  вказувати оклад, посаду.
В довідці обов’язкова фраза про те, що на період відпустки робоче місце зберігається.
В довідці обов’язкова фраза про те, що довідка видана для подання за місцем вимоги.
Довідка обов’язково повинна бути завірена оригінальною мокрою (не сканованою) печаткою.
Якщо в тур їде директор, чи головний бухгалтер, то довідка повинна бути підписана замісником.
Директор не може видати довідку сам на себе.

9. Довідка з банку про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

ДЛЯ ПРИВАТНИХ ПІДПРИЄМЦІВ:
1. нотаріально завірена копія свідоцтва про державну реєстрацію ПП
2. ксерокопія свідоцтва платника єдиного податку чи патенту.
3. оригінальна довідка з банку про наявність та стан поточного рахунку. Залишок на рахунку не менше, ніж 10 000 гривень. Термін дії довідки 1 місяць від дня видання.
4. довідка з податкової інспекції про об’єм отриманих коштів (не звіт, не декларація) за останні 2 квартали.
Якщо на загальній системі оподаткування, то копія Свідоцтва платника ПДВ.

ДЛЯ МОРЯКІВ:
1. Копия контракту, завірена оригінальною мокрою печаткою.
2. Довідка з роботи про те, що людина в даний момент працює, завірена мокрою печаткою.
3. Довідка з банку про стан рахунку. Термін дії довідки 1 місяць з дня видання.

ДЛЯ ПЕНСІОНЕРІВ:
Якщо пенсіонер НЕ працює, він НЕ оплачує консульський збір.
Якщо пенсіонер працює і надається довідка з місця роботи, як документ, котрий підтверджує фінансування поїздки, то пенсіонер автоматично оплачує консульський збір.
1. копія пенсійного посвідчення
2. оригінал довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців.
3. довідка з банку про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Депозитні рахунки не приймаються.
АБО
а) довідка з місця роботи одного з близьких родичів (батько, мати, чоловік, дружина, діти, брат, сестра) (вимоги до довідки див пункт 8).
б) довідка з банку на ім’я того, хто фінансує про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

До довідки з роботи родича обов’язково додаються:
1. Нотаріально завірена ЗАЯВА про фінансування туристичної поїздки туриста.
В заяві обов’язково вказувати: КРАЇНА РУМУНІЯ.
2.Копія українського паспорта та ідентифікаційного номера спонсора (вимоги до паспорта див. пункт 4).
3.Копія документу, котрий підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб тощо).
4. Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена мокрою печаткою підприємства (Увага! Просимо завіряти всі сторінки, а не лише першу). 
Додатково можна подавати:
Ксерокопії документів, котрі підтверджують стабільність фінансового положення зацікавлених осіб – свідоцтва про право власності на квартиру/автомобіль/земельну ділянку тощо).

ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ШКОЛЯРІВ:
а) проїзний документ дитини (обов’язково наявність вільного розвороту для візи, сторінка «Особливі відмітки» для вклеювання візи НЕ використовується);
б) 2 кольорові фотографії (вимоги до фото див. пункт 3).
в) копія свідоцтва про народження дитини до моменту отримання українського паспорту;
г) довідка з місця навчання з вказанням точної адреси та телефону навчального закладу.

ВИМОГИ ДО ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ:
У випадку подорожі протягом навчального року в довідці повинно бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутність учня на заняттях та не заперечує проти виїзду дитини за кордон в дати, котрі припадають на період навчального року.

Поїздка з одним із батьків: нотаріально завірену копію дозволу на вивіз дитини за кордон (до досягнення дитиною 18-річного віку).

Поїздка  з двома батьками: нотаріально завірена копія дозволу на вивіз дитини за кордон НЕ потрібна.

Поїздка в супроводі третьої особи (без батьків), необхідно надати: Нотаріально завірені КОПІЇ дозволів від обох батьків на виїзд дитини за кордон, виписані на третю особу, копії українських паспортів обох батьків. 

Якщо на момент оформлення документів на поїздку  дитині не виповнилось 18 років, то довереність повинна бути виписана максимально на строк дії 30 днів з вказаною країною (довіреності, виписані на 360 днів не мають юридичної сили).

Діти віком до 14 років можуть бути вписані в паспорт батьків. Після досягнення дитиною 14-річного віку обов’язкова наявність власного проїзного документу.

ВИМОГИ ДО ДИТЯЧОГО ПРОЇЗНОГО ДОКУМЕНТУ:
Документ повинен бути дійсний не менше 90 днів на момент повернення дитини з туру.
Не приймаються продовжені дитячі проїзді документи. 

ОСОБЛИВІ СИТУАЦІЇ:
1. Якщо один з батьків помер, для консульства потрібна копія свідоцтва про смерть.
2. Якщо один з батьків позбавлений батьківських прав, для консульства необхідно Копію рішення суду про позбавлення батьківських прав.
3. Якщо батько дитини записаний зі слів матері (мати-одиначка), для консульства потрідно копію довідку з РАГСу про те, що батько записаний зі слів матері (стаття 135 ЗУ.)
Прохання!!! Не передавати ОРИГІНАЛИ вищеназваних документів, а лише копії.

д) копія паспортів обох батьків.
е) копія свідоцтва про шлюб/розірвання шлюбу батьків;
є) нотаріально завірена копія дозволу для виїзду дитини за кордон. В заяві повинні бути вказані дати поїздки а також "КРАЇНА РУМУНІЯ".
ж) як фінансовий гарант поїздки, довідка з місця роботи одного з батьків (вимоги до довідки див. пункт 8)
з) довідка з банку на ім’я того, хто фінансує про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

До довідки з роботи родича обов’язково додаються:
1. Нотаріально завірена ЗАЯВА про фінансування туристичної поїздки туриста.
В заяві обов’язково вказувати: КРАЇНА РУМУНІЯ.
2.Копія українського паспорта та ідентифікаційного номера спонсора (вимоги до паспорта див. пункт 4).
3.Копія документу, котрий підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.
4. Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена мокрою печаткою підприємства (Увага! Просимо завіряти всі сторінки, а не лише першу). 
Додатково можна подавати:
Ксерокопії документів, котрі підтверджують стабільність фінансового положення зацікавлених осіб – свідоцтва про право власності на квартиру/автомобіль/земельну ділянку тощо).

ДЛЯ СТУДЕНТІВ:
Студенти денної форми навчання до 21 року НЕ ОПЛАЧУЮТЬ консульський збір при наявності копії студентського квитка та оригінала довідки з місця навчання.
1. копія студентського квитка (ОБОВ’ЯЗКОВО) 
2. копія свідоцтва про народження;
3. довідка з місця навчання з зазначенням точної адреси та телефону навчального закладу.
У випадку подорожі протягом навчального року в довідці повинно бути прописано, що адміністрація навчального закладу дає дозвіл на відсутність студента на заняттях.
4.  довідка з місця роботи одного з близьких родичів (батько, мати, чоловік, дружина, діти, брат, сестра) (вимоги до довідки див пункт 8).
5. довідка з банку на ім’я того, хто фінансує про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

До довідки з роботи родича обов’язково додаються:
1. Нотаріально завірена ЗАЯВА про фінансування туристичної поїздки туриста.
В заяві обов’язково вказувати: КРАЇНА РУМУНІЯ.
2.Копія українського паспорта та ідентифікаційного номера спонсора (вимоги до паспорта див. пункт 4).
3.Копія документу, котрий підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб тощо).
4. Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена мокрою печаткою підприємства (Увага! Просимо завіряти всі сторінки, а не лише першу). 
Додатково можна подавати:
Ксерокопії документів, котрі підтверджують стабільність фінансового положення зацікавлених осіб – свідоцтва про право власності на квартиру/автомобіль/земельну ділянку тощо).

ДЛЯ ДОМОГОСПОДАРОК:

1. Довідка з банку про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Депозитні рахунки не приймаються.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.
 
2. ФІНАНСУВАННЯ:
Як фінансовий гарант поїздки довідка з місця роботи одного з близьких родичів (батько, мати, чоловік, дружина, діти, брат, сестра) (вимоги до довідки див пункт 8).
3. Довідка з банку на ім’я того, хто фінансує про наявність поточного рахунку на суму не менше, ніж 500 євро або дорожні чеки на суму не менше 500 євро.
Термін дії довідки – 1 місяць з дня видачі. Депозитні рахунки не приймаються.

До довідки з роботи родича обов’язково додаються:
1. Нотаріально завірена ЗАЯВА про фінансування туристичної поїздки туриста.
В заяві обов’язково вказувати: КРАЇНА РУМУНІЯ.
2.Копія українського паспорта та ідентифікаційного номера спонсора (вимоги до паспорта див. пункт 4).
3.Копія документу, котрий підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб тощо).
4. Копія всіх сторінок трудової книжки спонсора з відмітками, завірена мокрою печаткою підприємства (Увага! Просимо завіряти всі сторінки, а не лише першу). 
Додатково можна подавати:
Ксерокопії документів, котрі підтверджують стабільність фінансового положення зацікавлених осіб – свідоцтва про право власності на квартиру/автомобіль/земельну ділянку тощо).


ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ:
1. одинока жінка лише з наявністю рахунка в банку подаватись не може!!!
2. безробітні чоловіки (одружені або одинокі) з наявністю рахунка в банку чи під фінансування подаватись не можуть!!!
3. дорослі, котрі закінчили навчання більше, ніж 6 місяців тому і не є працевлаштованими, подаватись не можуть. Вони також не можуть подаватись під фінансування батьків чи родичів!!!

10. Консульский збір – 50 $ оплачується при кожній подачі.
При ВІДМОВІ у візі, консульський збір НЕ повертається.
Пільгові категорії, котрі звільнені від оплати:
-    Діти до 18 років;
- Студенти до 21 року денної форми навчання при наявності оригіналу довідки з місця роботи та студентського квитка;
- Непрацюючі пенсіонери.

Для індивідуалів, котрі подорожують власним транспортом, обов’язково додаються:
- копія водійських прав
- копія техпаспорта
- копія зеленої карти страхування на автомобіль.

В іншому випадку:
- копії квитків на автобус, потяг чи літак.
 
ВАЖЛИВО: Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 15 днів до початку туру.
 
 




 


https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/pidbir2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/aviakvytky2.jpg

https://www.meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/avtobuskvytky2.2.jpg

Приєднуйтесь до нас у соцмережах

    

Якщо Вас цікавлять наші пропозиції
підписуйтесь

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/rozsylka2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/partners2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/ekskyrsiyni2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/hot2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/minimal2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/kryizy2.2.jpg

https://meest-tour.com.ua/fileadmin/user_upload/natalia/button/Bukovel2.jpg

           Курс валют 
           на 07.12.2018
           1€=32,85 грн.
           1$=29,08 грн.

  


© 2018, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії