Гастрономічна подорож





Під час проведення дегустації «Смак Українських Карпат» у Львові, гостям запропонують поєднання смаків різноманітних карпатських делікатесів, виключно органічних та натуральних. Унікальність та багатство смакових відтінків зумовлено походженням, особливостями виготовлення та продуманим гармонійним поєднанням, знайомих на перший погляд, продуктів

Місце проведення: Львів, музей архітектури та побуту «Шевченківський Гай», садиба Зарічево.

Загальна інформація
- Тривалість програми: 60 хвилин + 30 хвилин на відвідування крамнички для однієї групи, мінімальна перерва між групами 30 хвилин
- Дегустації проводяться за попереднім замовленням
- Приймаються групи від 10 до 20 осіб
- Вартість стандартної дегустації - 200 грн з особи
- Дегустаційне меню може бути розширене
- Вхідний квиток в музей «Шевченківський гай» входить у ціну
- Це повноцінна гастрономічна екскурсія у Львові, яка підходить, як дорослим так і дітям (алкоголь може бути компенсований додатковим безалкогольним напоєм)

Меню, як правило складається:
- Карпатський аперитив
- 9 видів м’ясних делікатесів
- 9 видів сиру (з молока корови, вівці, кози) – витриманого, молодого, твердого та м’якого сирів, що виготовляється за унікальними рецептурами
- Натуральні соки  - 2 види
- Лекварі та джеми з карпатських дикоростучих ягід, фруктів – 3 смаки
- Білі гриби мариновані
- Мариновані або свіжі (по сезону) овочі
- Органічні рослинні олії – 2 види
- Натуральне згущене молоко
- Хліб
- Намазка на хліб
- Бокал червоного крафтового вина
- Карпатський чай

Представлено регіональні продукти крафтового виробництва: Львівщина, Закарпаття, Франківщина, Буковина


© 2007, Міст-Тур
Всі права застережено
Стиль, оформлення і зміст є об'єктом авторського
права ТзОВ "МТ" і охороняються законом.
Передрук та інше їх використання без письмового
дозволу фірми не допускаються і несуть за собою відповідальність.
Розробка від компанії